Het Project

Over Kalfsheuvel II

Ontdek het project Kalfsheuvel II in het dorp Leuth: een kleinschalig plan met een mix van ruime, levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. In totaal komen er 11 duurzame woningen met een moderne en landelijke architectuur. Gaat u hier wonen, dan geniet u van een landelijke en rustige omgeving.

Modern en landelijk wonen: klaar voor de toekomst

Duurzaamheid en wooncomfort staan voorop. De woningen zijn gasloos. Ook zijn ze voorzien van een lucht/water warmtepomp en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Er zijn geen zonnepanelen nodig om aan de energieprestatienorm te voldoen. Natuurlijk is het mogelijk om deze in de toekomst alsnog te plaatsen.

In de comfortabele woningen vindt u de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamer is direct vanuit de slaapkamer te bereiken: ideaal. Ook op de eerste verdieping is er ruimte voor een extra badkamer en (slaap)kamer. Verder is elke woning uit te breiden door één of meerdere kamers te vergroten. U ziet: het zijn woningen waarmee u volledig op de toekomst bent voorbereid!

×