De omgeving

Wonen in het Gelderse Leuth is wonen in een prachtige natuurlijke omgeving. De Ooijpolder en de Duffelt vormen samen een prachtig gebied om in te wandelen en te recreëren. Dit uitgestrekte gebied ligt ten oosten van Nijmegen. U vindt er kleine fraaie dorpen, boerderijen en prachtige natuur.

Leuth

Het mooie, landelijke dorp Leuth behoort tot de gemeente Berg en Dal. Kalfsheuvel II wordt gerealiseerd aan de Kalfsheuvel, bij de Botsestraat en Morgenstraat. Het ligt tegen de zuidrand van het dorp. Op loopafstand vindt u de supermarkt en het Kulturhus, met onder meer een peuterspeelzaal, basisschool en sportfaciliteiten. Leuth is goed bereikbaar met de auto.

De bus pakken? Deze rijdt rechtstreeks naar Millingen en Nijmegen. Nijmegen bereikt u binnen 20 minuten met de auto. In deze bruisende en bourgondische stad kunt u heerlijk winkelen, cultuur snuiven of gewoon lekker op het terras zitten aan het water. Nijmegen staat bekend om de Vierdaagse, de rijke geschiedenis, de groene stadsparken en interessante musea.

×